Kotileipomo ja Pitopalvelu Herkkusuu Ky

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Tiedustelut puhelimitse:
Ma-Pe klo 8-17
La klo 10-14
Aukioloaikojen ulkopuolella voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai Facebook-sivujemme kautta, palaamme asiaan mahdollisimman pian. Huomioithan, että valmistustilamme sijaitsevat kodin yhteydessä eikä meillä ole myynti- tai asiakastiloja, joten sovithan mahdollisesta käynnistäsi meillä etukäteen!

Puh. 050 3139329
email: info@kotileipomoherkkusuu.fi

Olemme myös Facebookissa!

Lisää tuotekuviamme ja kakkumallejamme löydät Facebook sivuiltamme. Sivuja päivitetään säännöllisesti ja sitä kautta saat tiedon myös mahdollisista loma-ajoista. Voit halutessasi tehdä tilauksen tai lähettää tarjouspyynnön Facebookin kautta!

Avaa

Tuotehinnasto

Toteutamme tilaukset lähtökohtaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja toimitamme tuotteet pyydettäessä Kajaaniin tai Sotkamoon (huom. mahdollinen kuljetusmaksu). Tuotteitamme on saatavilla myös Kajaanin Tavarakirppiksellä keskiviikkoisin ja perjantaisin. Suosituimmat tuotteemme löydät hinnastosta.

Avaa

Esimerkkimenut

Menuhinnasto sisältää esimerkiksi häihin, syntymäpäiville tai rippijuhliin sopivia menukokonaisuuksia ja yksittäisiä ruokia hintoineen. Huomioithan, että muutokset tai erityisruokavaliot voivat nostaa hintoja. Alaamme ovat ruokatoimitukset tai omissa juhlatiloissamme paikan päällä järjestettävät tilaisuudet.

Avaa